Praktisch

Hoe geraak ik er?

Naar het festival met de fiets, openbaar vervoer of met de auto.

Wereldmarkt

Thema

Het jaarthema en de slogan voor de wereldmarkt dit jaar “Iedereen aan boord” vindt een brede aansluiting bij het beleidsprogramma van de stad en staat ook in verbinding met het overkoepelende thema “water” dat centraal staat in Sint-Niklaas deze zomer. Een thema rond water is ook nauw verbonden met de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) waar we op z’n minst tot 2030 met de stad aan werken, onder andere SDG nummer 6 Schoon water is direct gelinkt.

Zowel de leden van de werkgroep rond het inhoudelijk thema als de verenigingen konden linken zien met ‘water’ en hun werking. De slogan is ook bedoeld om opnieuw zo breed mogelijk te kijken en toe te passen op een manier dat het jouw vereniging verrijkt.

De deelnemers aan de wereldmarkt kunnen het thema zichtbaar maken in hun stand, in het Rode Draad-spel, in de informatie die je meegeeft aan de bezoeker… kortom we zien graag een wereldmarkt waarin het thema voor de bezoeker duidelijk is dus doen we een oproep aan alle standhouders om dit thema zichtbaar te maken en ook deel te nemen aan het Rode Draad-spel, een spel langsheen verschillende standhouders op de Wereldmarkt. Met het spel proberen we spelenderwijs kinderen en ouders te sensibiliseren.

Iedereen aan boord

Eten en drinken

Op de wereldmarkt vind je een ruim aanbod van eetstanden. Elke stand biedt specialiteiten of lekkernijen aan, die je ter plaatse kan op eten.

Op de wereldmarkt wordt er gebruik gemaakt van borden en bestek. Breng nadien je bord en bestek naar de afwasstraat.

Deelnemende standen

Benieuwd welke kramen je op de wereldmarkt tegenkomt. Neem dan een kijkje in de lijst.

Deelnemende standen

Inschrijven voor de Wereldmarkt

Wil je graag deelnemen aan de wereldmarkt? Vul dan het aanmeldingsformulier hieronder in en wij contacteren je zo snel mogelijk.

Gelieve alle info zo volledig mogelijk in te vullen, zodat alles vlot kan verlopen.

Pagodetent
Braderijkraam
Eigen constructie