Bereiken

Filter
Vredefeesten
Locatie
Bereiken
Andere
De Lijn

Bus

De Lijn

Het stadsnet van De Lijn heeft vier stadslijnen, die zorgen voor een goede verbinding van alle woonwijken en deelgemeenten met het stadscentrum. Daardoor rijdt de bus vlot en frequent naar het festival. Je stapt af aan de halte station. 

Sint-Niklaas heeft een eigen stadsbussennet. Het verbindt de buitenwijken en deelgemeenten met de stadskern. In Sint-Niklaas komen ook heel wat streeklijnen samen uit omliggende gemeenten. De Lijn baat de binnenlandse buslijnen uit en voorziet ook busvervoer naar Hulst (NL).

 

Bushalte

De Lijnwinkel en de busperrons liggen vlak naast het NMBS treinstation, aan de oostkant van het gebouw. De busperrons aan het station zijn een belangrijk knooppunt voor de stadsbussen en heel wat regionale lijnen.

Om de Vredefeesten gemakkelijk te bezoeken, kan je het best gebruik maken van de bushalte aan het Station. Dit is op wandelafstand van de festivalsite.

Vervoerbewijs

Als je de bus neemt, heb je een geldig vervoerbewijs nodig. Een kaartje koop je bij de Lijnwinkel naast de busperrons aan het NMBS treinstation of aan één van de automaten bij de grotere haltes (Grote Markt, Waasland Shopping Center).

Je kan ook een SMS sturen naar 4884.

Contact opnemen met De Lijn

De Lijn
Leopold II-laan 2
9100 Sint-Niklaas
070 220 200