Bereiken

Filter
Vredefeesten
Locatie
Bereiken
Andere
Auto

Auto

Vanuit Antwerpen

Sint-Niklaas is vlot bereikbaar met de wagen. De stad ligt aan de E17-snelweg die Antwerpen en Gent verbindt. De noordzijde van de stad kan je ook bereiken via de E34-snelweg.Volg de E17 richting Gent. Hou na twintig kilometer rechts aan bij afrit Sint-Niklaas. De eerste afrit brengt je naar het centrum. Volg de P-route om een parkeerplaats te vinden.

Sint-Niklaas is ook bereikbaar via de E34. Je neemt dan afrit Vrasene en bereikt de noordzijde van de stad via de N451 die door deelgemeente Nieuwkerken loopt.

Parkeren doe je best op één van de aangeduide parkings.

Vanuit Gent

Volg de E17 richting Antwerpen. Hou na 25 kilometer rechts aan bij afrit Sint-Niklaas. Rijd nog enkele kilometer verder op de parallelbaan van de snelweg tot je afrit Sint-Niklaas centrum bereikt. Volg de P-route om een parkeerplaats te vinden.

Sint-Niklaas is ook bereikbaar via de E34. Je neemt dan afrit Stekene en bereikt de noordzijde van de stad via de N403.

Vanuit Brussel

Vanuit Brussel heb je verschillende opties om Sint-Niklaas te bereiken. Een veelgebruikte route is de combinatie A12-autoweg en N16-autoweg. Vanaf de A12 neem je de afslag Sint-Niklaas ter hoogte van Willebroek. Je bevindt je dan op de N16 die eindigt in Sint-Niklaas. Andere opties lopen via Gent (E40-R4-E17) of Antwerpen (E19-R1-E17). Reken op grote vertragingen indien je deze routes neemt in de spits.

Parkeren

Het stadscentrum is gedurende de Vredefeesten volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. Er zijn buiten de stad parkings voorzien. Er is bewegwijzering voorzien vanuit elke invalsweg.

Enkele beschikbare Parkings: Zwijgershoek, SVK, 't Bauhuis, parking achter het station...