Terrazza

Je kan tijdens de Vredefeesten nu ook genieten van klassieke muziek. In de tuin van De Salons bevindt zich nu het zesde podium van Villa Pace.


Ook liefhebbers van klassieke muziek komen tijdens de Vredefeesten 2017 opnieuw aan hun trekken. ‘Terrazza’, het ondertussen al zesde podium van Villa Pace brengt het eerste weekend van september impressionistische klassieke muziek naar de tuin van de Salons in de Stationsstraat. Drie stedelijke diensten, de stedelijke musea, het cultuurcentrum Sint-Niklaas en de stedelijke academie voor muziek, woord en dans zetten met passie en energie hun schouders onder een nieuw, gratis initiatief.

Geniet in een prachtige, groene stadsomgeving van mooie muziek. Aansluitend bij de tijdsgeest van de Salons werd geopteerd voor impressionistische muziek, gebracht door toptalent uit de Lage Landen.

Op 2 en 3 september wordt hetzelfde programma gebracht. De beide programma’s duren elk circa 1 uur. Bovendien kunnen de bezoekers van 15 tot 16 uur kennismaken met jong talent uit de SAMWD, ondertussen genietend van een glaasje cava, wijn of frisdrank.

Meer info vind je op de website van Villa Pace