U bent hier

 

Kinderprogramma

Ballonfestival

De kleurenpracht van een Grote Markt vol dansende luchtballons, het geraas van de branders en de manden met zwaaiende passagiers die als stipjes steeds kleiner worden in de lucht ... Het ballonfestival tijdens de Vredefeesten doet elk jaar heel wat kindermondjes openvallen en oogjes blinken van verwondering. En zijn de 'gewone' luchtballons niet spectaculair genoeg? Dan zijn er nog altijd de specialevormballons of special shapes die oneindig tot de verbeelding spreken.

Op vrijdag 6 september vanaf 18 uur, en op zaterdag 7 en zondag 8 september, vanaf 7 uur 's morgens en vanaf 17.30 uur - als de weersomstandigheden gunstig zijn. 

Nostalgische kermis

De authentieke kermis op het Stationsplein is voor kinderen de hemel op aarde. Een kermis betekent luidkeels gillen op de nostalgische rupsbaan, rondjes draaien op de feeërieke zweefmolen of torenhoog de lucht ingaan in het reuzenrad. Op het Stationsplein zou menig kinderdroom misschien wel in vervulling kunnen gaan op de authentieke kermis. Daarnaast zijn er ook tal van gratis workshops te ontdekken!  
 
De kermis is geopend op vrijdag van 16 uur tot 22 uur, op zaterdag van 13 uur tot middernacht en op zondag van 13 uur tot 21 uur. 

Castrohof

Ook op het Castrohof kunnen kinderen hun hartje ophalen tijdens knotsgekke workshops en swingende optredens. Binnenkort meer info!

Ballonloop Kids Run

Grote prestaties met kleine beentjes. Op zondag 8 september kunnen kinderen zich van hun sportiefste kant laten zien tijdens de Kids Run van de Ballonloop. De voorbije jaren was de Kids Run telkens een groot succes. Als je kinderen vooraf inschrijft, krijgen ze een echt borstnummer met hun eigen naam op. Achteraf kunnen ze zo fier als een pauw met de medaille om de hals huiswaarts keren. Info en inschrijven op www.ballonloop.be