U bent hier

 

BOOM fest

Het stadspark maakt plaats voor BOOM fest. Drie dagen lang de place to be om te feesten en profiteren van geweldige livemuziek. Camille Dhont zorgt voor “Vuurwerk” en Willy Sommers “laat de zon in je hart”. Ook Soulbrothers is van de partij. De band zorgt voor entertainment, plezier en straffe muziek. Je hoeft niet vooraf te reserveren voor een plaatsje. 

 

VRIJDAG 3 SEPTEMBER:

20:00 uur: ALIOTH

 • De Belgische/Marokkaanse singer-songwriter Alioth wordt door velen omschreven als een van de meest veelbelovende stemmen in Europese R&B en pop. 

 

21:00 uur THE MOTOWN SUPREMACY 

 • Drie dames met adembenemende soulstemmen worden begeleid door een strakke, funky liveband en een setlist gevuld met de rijke muziekgeschiedenis van Motown Music

 

22:30 uur: DJ J&S

 • Dj Jens zet het feestje verder met dansbare soul disco en zwoele partyhits.

 

ZATERDAG 4 SEPTEMBER:

14:00 uur: BAND 4 KIDS

 • Deze liveband met frontzangers Ellen Dufour( Winnaar Big Brother 2001) en Tom Olaerts brengt een leuke mix van kidsnummers. Zingen en swingen voor de kids op bekende liedjes!

16:00 uur: CAMILLE

 • De makers van #LikeMe gaven Camille eerst een hoofdrol in de bekende serie, vervolgens vroeg Regi haar om op één van zijn singles te zingen en niet lang daarna nam Niels William haar onder zijn vleugels. De eerste single ‘Vuurwerk’ is meteen een gigantisch schot in de roos.

17:00 uur: GEENO

 • Dit Waaslandse talent begon ooit in de Soundmixshow, waar de zangmicrobe hem volledig te pakken kreeg en hij uitgroeide tot de gekende Vlaamse zanger. Het is bijzonder moeilijk de benen stil te houden tijdens zijn concerten.

17:40 GRACE

 • Grace Khuabe uit Sint Niklaas is de winnares van ‘The Voice van Vlaanderen 2021'.  

19:00 uur: SOULBROTHERS

 • Soulbrothers staan garant voor een wervelende show. Strak in ’t pak brengt deze live partyband een rijk repertoire aan gloednieuwe medleys en bekende nummers. Het publiek wordt verwend met een unieke sound en de allergrootste dansbare hits. Plezier verzekerd!

21:30 uur: WILLY SOMMERS LIVE

 • Met 45 jaren hits in de rugzak heeft Willy daarom een zuiver hit-programma uitgewerkt, van bijna anderhalf uur: ‘Zeven Anjers Zeven Rozen’, ‘Als een Leeuw in een Kooi’, ‘Sandy’ of ‘Liefste’, alle zomerklassiekers en oldies passeren

23:00 uur: DJ LIEVEN VERWULGEN

 • Onze huis-dj brengt enkel maar dansbare hits mee naar dit feestje, zorg dat je voorzien bent van het juiste schoeisel!

ZONDAG 5 SEPTEMBER:

14:00 uur: LU&GU'S JUKEBOX-DAYS 

 • Iedereen kent de grandioze parties van Lu&Gu, deze keer verkassen ze naar buiten! Op deze zondagmiddag brengen ze alle jukebox-hits uit de jaren 50 tot 80 mee naar de dansvloer en zorgen ze voor een goede smering van de krakende en piepende scharnieren. Verwacht je aan jive, slow, rock & roll, twist, popcorn en disco.

 

Coronaveilig op BOOM fest 

Het stadspark vormt een afgesloten festivalzone. Als festivalbezoeker van deze zone heb je een Corona Safe Ticket nodig. Dit ticket houdt in dat je ofwel volledig gevaccineerd bent of maximum 48 uur op voorhand een negatieve PCR-test hebt afgelegd. Let op: het is niet mogelijk om ter plaatse een zelftest af te nemen. Je hoeft niet vooraf te reserveren voor een plaatsje.

Binnen de festivalzone gelden de coronamaatregelen rond social distancing of de mondmaskerplicht niet meer.