Out Of My Box

Out Of My Box

Grote Markt
Muziek

Out Of My Box

Out of My Box is een muziekband van mensen die op een of andere manier een link hebben met PC Sint-Hiëronymus (professionals, (ex-)cliënten, externe partners,…). Wie precies wie is, wordt verder niet gecommuniceerd met de buitenwereld – dat doet er immers niet toe. Het primaire doel is het doorbreken van het stigma rond psychische kwetsbaarheid en daar kan nu net ieder van ons mee te maken krijgen.

We treden op op allerlei evenementen en podia. Soms met covers, maar vaak met eigen nummers die we maakten op basis van ervaringsverhalen. Dit leidde in 2017 tot ons eerste album ‘This is us!’. Want ja, dit zijn wij gewoon!

Vaak springen we ook enthousiast op andere (zij)projecten. Zo brachten we op 10 oktober (!) 2015 onze eigen muziektheatervoorstelling ‘NIET GEK ver van mijn bed!?’ i.s.m. Harmonie Kastel. In maart 2017 stonden we in het voorprogramma van ‘Special art festival live’ van de bands Walrus, Hooverphonic, Rick De Leeuw, Frank Vander Linden, Jasper Steverlinck, en Eriksson Delcroix. Op 10 oktober (!) 2017 werkten we mee de muziek- en theatervoorstelling ‘Gelukshormoon III’ uit over geestelijke gezondheidsproblemen.

Weinigen in de band hebben een muzikale (voor)opleiding. Het begint met een goesting om deel te nemen, het bekijken van ieders talent en mogelijke bijdrage, en daarna: gewoon gaan en doen!

Onze concerten

Hoe geraak ik er?

Naar het festival met de fiets, openbaar vervoer of met de auto.

Social media sharing