Hugo - Tom De Rocker

Hugo

Grote Markt
Muziek

Hugo

Hugo (Tom De Rocker) brengt op zijn eigenzinnige, lichtjes droge manier zijn kijk op de wereld. Meestal zijn innerlijke wereld toch wel. Een melancholische trip tussen hip hop en kleinkunst, soms bizar, doch meestal herkenbaar. Met een hoofdrol voor tekst en dragende melodieën, verteert het geheel het best voor een zittend publiek. Enige humor is inbegrepen in de prijs maar zonder garantie.

 

In het verleden stond Hugo op de podia met iRRi & Hugo (goed voor vier studioalbums) en Verbaal Proces (twee studioalbums). Ook in het theater maakte hij brokken met ‘Gelukshormoon’, een voorstelling over psychische kwetsbaarheid en het taboe daar rond. In 2017 won Gelukshormoon de ‘harteklop prijs’. Solo stond hij op de planken met 'Kleine wereld', een muzikale monoloog, onder gesneeuwd door Corona.

 

De nieuwste plaat 'Over morgen' (uit op alle streamingsplatforms) bevat allerlei verwerkingsshit over 'zorgen voor morgen'. Van persoonlijk verlies in de liefde, het glas rosé te veel tot het eeuwige dilemma om al dan niet vegetarisch te leven in functie van het populaire thema klimaatopwarming.

 

Live laat Hugo zich bijstaan door Niki De Prijcker (bas) en Franky De Mangelaere (piano).

Onze concerten

Hoe geraak ik er?

Naar het festival met de fiets, openbaar vervoer of met de auto.

Social media sharing